Най-яките Android приложения за учене на английски език

Светът стана не просто по-забавен и по-лесен, но и зависим от най-новите технологии, които ежедневно заливат пазара. Не можем да отречем и факта, че някои от тези нововъведения са полезни дори в областта на изучаването на чужд език – в това число и на английския!

Ако сте страстни почитатели на мобилните технологии и правите почти всичко възможно със своя смартфон, то тогава тази статия, определено, ще ви допадне!

Предлагаме ви да разгледате най-яките Android приложения за учене на английски език!

Booksy: learn to read platform

Това приложение по начало е разработено за деца и първите им стъпки в изучаването на езика, но всеки един от вас, който също е в началото на усвояването на английския, може спокойно да го изпробва!

Listen & Speak

Смята се, че това е едно от най-ефективните приложения за учене на английски език. Тук ще намерите, наистина, разнообразие от уникални опции за прилагане на усвоените до момента знания, а в последствие чрез забавление вие ще можете дори да научите и нови неща – граматични правила, изключения, както и точното произношение на някои по-сложни английски думи.

Carton – free English

Като говорим за забавление и нови думи, няма как да не споменем и това приложение за смартфони. Благодарение на своя уникално интуитивен интерфейс и отличната анимация, ученето на нови думи тук е като детска игра. Нещо повече – колкото повече задобрявате в обучението по този мобилен софтуер, толкова по-често ще го използвате, за да ставате дори още по-успешни в своето начинание!

English irregular verbs

Както знаете, в английския език глаголите са от особено значение – не просто защото както при всеки друг език, те са основна част на изречението, но и защото именно в тях се крият особеностите на английската граматика. С това лесно приложение неправилните глаголи ще се запаметят в съзнанието ви доста бързо, а освен това и в паметта на телефона ви, за да ги имате винаги под ръка за справка!

Enjoy 🙂