6 Основателни причини да се явим на Cambridge изпита по английски език

Ако учите английски език, няма как да не сте чували за Cambridge изпита. Той има различни нива и степени, но за което и да се явите, трудът, който трябва да положите, за да го вземете, съвсем не е малък. Истината е, че от всички изпити за чуждоезикова квалификация, Cambridge изпитът по английски език не само че е най-класическият и често срещан, стар и популярен, но и един от най-трудните. В същото време, трудността и тежката подготовка не следва да ви отказват. Напротив, в живота вече трябва да сте разбрали, че именно трудните неща обикновено си заслужават, нали така? Заслужава си и сертификатът за което и да е ниво на английски език, издадено от институцията Cambridge. Ако все още обаче не можете да намерите достатъчно мотивация, ето ви точно 6 основателни причини да започнете подготовка за получаване на Cambridge сертификат по английски език:

  • Най-достоверената оценка за вашето обучение

Дали сте учили английски език в училище, карате курсове сега или сте самоуики и залагате на подготовката, реалната оценка на вашите знания често е мисия невъзможна. Даже да имате учители, които ви пишат оценки, няма как да сте на 100% сигурни в тяхната обективност, във вашите знания, особено ако знаете, че в повечето случаи изкарвате късмет. Достоверността на Cambridge изпита се крие най-вече в различните му компоненти, високите изисквания, съобразени с международни стандарти и високия професионализъм на хората, работещи за институцията.

  • Световно признат сертификат

Нека си го кажем направо – сертификатът от курса ви по английски език е голямата ви гордост, но той няма да се признае от всеки работодател, камо ли пък във всяка държава. Cambridge сертификатът по английски език е признат навсякъде – в над 130 държави съществуват над 2800 оторизирани центрове, в които да държите изпита.

  • Подготовката ви за изпита ще удвои знанията ви

Тъй като материалите за подготовка за  Cambridge изпита са специализирани, всеки, който ще се явява на него, трябва да е запознат с тях. Обикновено, в училищата или чуждоезиковите курсове се учи не повече от 80% от информацията в Cambridge учебниците. Това означава, че със самата подготовка за изпита, ще подобрите знанията си.

  • Гаранция за по-добра работа, по-добро образование

Има университети, които няма да ви приемат без този изпит. А когато се явите на интервю за работа, в чиято обива има изискване перфектно владеене на английски език, вие ще сте единствени, за които ще е сигурно, че го владеят на това ниво. Cambridge е гаранция за успех в издигането в йерархическата стълба дори вече да имате хубава работа.

  • Cambridge сертификатите нямат срок

Те са валидни за цял живот. Това е документ, който цял живот ще ви дава преднина сред конкурентите. Разбира се, подобно признание трябва да ви говори колко трудно се взима Cambridge изпитът, но не със силна мотивация, със сигурност, ще се справите. Изключение от това правило правят само някои университети, които биха искали да сте минали изпита в рамките на изминалите 5, 10 или колкото години преценят преподавателите.

Е, какво ще кажете? Убедихме ли Ви, че си е добре да инвестирате в професионална оценка на Вашите знания без срок на валидност? Желаем ви успех!