Уроци по английски език

Ние от English World Academy знаем, че индивидуалният подход често е по-успешен при езиковото обучение и затова създадохме нашата програма за уроци по английски език.

Занятията по тази програма са изцяло съобразени със забързания начин на живот в София и високите изисквания на курсистите, много от които предпочитат интензивното езиково обучение за постигане на бързи и качествени резултати в напредъка по английски език.

Било заради бизнес взаимоотношения или лични контакти с англоговорящи партньори, ускореното усвояване на езика е важно за много от Вас, и по тази причина English World Academy заложи на отделния модул за индивидуални уроци по английски, където Вие можете след консултация с професионален преподавател да:

  • Създадете и следвате собствена програма за развитие на обучението по английски
  • Наложите своите акценти в усвояването на английски език
  • Реализирате индивидуален график за провеждане на занятията
  • Избирате между двата офиса на фирмата за провеждане на уроците

Личната връзка преподавател-ученик при уроците предполага изключително бързо напредване в разговорните и писмените умения по английски. Тя също спомага за по-лесно идентифициране на затрудняващите елементи в усвояването на езика от страна на учителя и намиране на най-правилния начин за преодоляването им от конкретния учащ.

Започването на индивидуално обучение чрез уроци в English World Academy задължително се предхожда от лично интервю-разговор с кандидатите за обучение, в рамките на което и двете страни придобиват представа за предстоящата работа и поставят основите на ползотворно и успешно партньорство. В този предварителен разговор Вие задавате своите предпочитания и изисквания, а преподавателите преценяват нивото Ви на познаване на английски език и предлагат най-подходящата форма за започване на обучението.

Не пропускайте и това изключително

Предимство на уроците по английски език в English World Academy

След успешно издържан изпит в края на всяко ниво, Вие ще получите сертификат, с който English World Academy гарантира знанията Ви по английски език.

  • Индивидуално обучение цени
  • 3800лв/академичен час
  • Възможност за провеждане на онлайн обучение/ Минималната продължителност на един курс е 10 академични часа.
  • Записване

Вашите точки:  

Вашето ниво:  

Моето мнение за English World Academy: Страхотно отношение, професионална компетентност и млад екип!

Борислав, ниво А2

Моето мнение за English World Academy : С такъв усмихнат и позитивен екип няма как мнението ми да не е положително! Лесна комуникация и отзивчивост.

Станислава, ниво B1 Businesswoman

Индивидуалните уроци в EWA ми помогнаха много да установя слабите си места и да наблегна на работата за тяхното преодоляване. Насоките и съветите на преподавателите бяха безценни.

Георги, уроци по английски, C1

Силно впечатлена съм от гъвкавото учебно време. Научих много полезни неща и ще продължа следващото ниво в English World Academy.

Каролина, индивидуално обучение Student

За English World Academy: Много организирана работа в спокойна атмосфера, която помага за постигане на по-добри и бързи резултати. Професионализъм в обучението!

Цветелина, ниво B1 Psychologist

За English World Academy: Помещенията са готини, топло е. Местоположението е лесно достъпно. Нямам никакви забележки.

Александър, ниво B1 HR